Επικοινωνήστε μαζί μου:
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εμπειρία

Ασχολούμαι με τις μεταφράσεις αγγλικών από το 2006. Στο διάστημα της εργασιακής μου πορείας είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ με τις μεταφράσεις κειμένων ποικίλων θεματικών κατηγοριών. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την τήρηση των προθεσμιών, προσπαθώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μετάφραση ιατρικών κειμένων

Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της εργασιακής μου πορείας, μου δόθηκε η δυνατότητα να ασχοληθώ με τη μετάφραση ιατρικών κειμένων σε συνεργασία με εξειδικευμένους γιατρούς-μεταφραστές. Διαθέτω μεταφραστική εμπειρία στους τομείς της ψυχολογίας, ψυχιατρικής, βιοψυχολογίας και βιολογίας, και χρησιμοποιώ εξειδικευμένα λεξικά και γλωσσάρια για την επίτευξη υψηλής ακρίβειας στο θέμα της ορολογίας.

Μετάφραση οικονομικών κειμένων/ Εταιρικών εγγράφων

Έχω ασχοληθεί με τη μετάφραση οικονομικών κειμένων που αφορούν ισολογισμούς εταιρειών, επιχειρησιακά έγγραφα και επιστολές, συμφωνητικά, καταστατικά, ΦΕΚ και μελέτες περιπτώσεων μάρκετινγκ. Έχω, επίσης, μεταφράσει εργασίες σπουδαστών οικονομικών σχολών και έχω η ίδια αποφοιτήσει από τη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών.

Μετάφραση φοιτητικών/ πτυχιακών εργασιών

Πέρα από τις μεταφράσεις οικονομικών κειμένων, έχω συνεργαστεί με πλήθος σπουδαστών, τόσο για τις μεταφράσεις των εργασιών τους στη διάρκεια της φοίτησής τους, όσο και για τη μετάφραση του υλικού της πτυχιακής τους εργασίας. Αναλαμβάνω, επίσης, την επιμέλεια μεταφρασμένων ή μη εργασιών. Οι χρεώσεις μου είναι λογικές και πάντα σύμφωνες με την αγορά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου προκειμένου να ζητήσετε τη δική σας προσφορά.

Επιπλέον, έχω ασχοληθεί με τη μετάφραση ιστοσελίδων, ντοκιμαντέρ, παιδικών τηλεοπτικών σειρών (υποτιτλισμός), εγχειριδίων, συνταγών μαγειρικής και βιογραφικών σημειωμάτων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κιν.: 6972 828021, Θεσσαλονίκη
e-mail: info@english2greek.gr

Ενδεικτικές Συνεργασίες