Επικοινωνήστε μαζί μου:
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

02
03
06

Επαγγελματικές μεταφράσεις ιατρικών κειμένων, οικονομικών κειμένων, εταιρικών εγγράφων, φοιτητικών/ πτυχιακών εργασιών, ιστοσελίδων, άρθρων ποικίλου περιεχομένου και μετάφραση παιδικών βιβλίων από και προς τα αγγλικά. Επιμέλεια κειμένων και μεταφράσεων. Δίπλωμα μετάφρασης του Chartered Institute of Linguists του Λονδίνου και πολυετής εμπειρία στον μεταφραστικό τομέα.

Μεταφράσεις με συνέπεια, αξιοπιστία και προσιτό κόστος από και προς την αγγλική γλώσσα. Επικοινωνήστε στο info@english2greek.gr για να λάβετε προσφορά και να ενημερωθείτε για το χρόνο παράδοσης.

Υπηρεσίες Μετάφρασης

col icon 1Ονομάζομαι Κανέλογλου Άννα και ασχολούμαι με τις μεταφράσεις αγγλικών από το 2006.

Είμαι κάτοχος του μεταφραστικού πτυχίου «Δίπλωμα στη μετάφραση» (Diploma in Translation), το οποίο απέκτησα έπειτα από παρακολούθηση σειράς μαθημάτων διάρκειας δυόμιση χρόνων στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις εργασίες που έχω ολοκληρώσει.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για το κόστος και τον χρόνο παράδοσης των κειμένων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας ή στέλνοντάς μου email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Ποιοτικό αποτέλεσμα

Όντας κάτοχος μεταφραστικού πτυχίου (Diploma in Translation από το Chartered Institute of Linguists του Λονδίνου), με πολυετή εμπειρία στις μεταφράσεις κειμένων ποικίλων θεματικών κατηγοριών, θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις σας.

Διαθέτω πληθώρα εξειδικευμένων λεξικών και συνεργάζομαι στενά με τον εκάστοτε πελάτη, προκειμένου να διασφαλίσω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του από πλευράς ορολογίας και ύφους κειμένου.

Χρεώσεις

Για τον υπολογισμό του κόστους λαμβάνεται υπόψη ο όγκος του κειμένου και ο βαθμός δυσκολίας.

Ιδιαίτερη τιμολόγηση εφαρμόζεται σε κείμενα μεγάλου όγκου και σε εκτεταμένες συνεργασίες.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε ή τη διαδικασία μετάφρασης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.